werkgever

opgebrand door stress of rouw?

Niet kunnen functioneren omdat een naaste is overleden? Of ziek thuis met een burn-out? Het zijn vervelende situaties voor alle betrokkenen. Juist in deze verwarrende en zware periode kan het fijn zijn om iemand de mogelijkheid te bieden zich even terug te trekken en tegelijkertijd zichzelf te herontdekken. De ideale omstandigheden creëren voor vitaliteit.  Trajecten met deze combinatie zijn constructief en duurzaam gebleken.

integrale aanpak, waarom?

Stress en rouw zijn opzich normale menselijke en zelfs vitale reacties. Echter leven we in een maatschappij waar de druk soms te hoog wordt opgevoerd en er niet echt tijd en ruimte is om te verwerken. Een negatieve spiraal van depressie gevoelens en vermoeidheid tot zelfs fysieke klachten kan het gevolg zijn. Een intensief traject op een rustgevende locatie kan de juiste setting zijn voor een ‘reset’. De aangeboden interventies tijdens het traject beïnvloed tegelijkertijd op de 4 niveaus:

  • cognitief (overtuigingen)
  • emotioneel (gedrag)
  • fysiek (lichamelijke klachten)
  • fysiologisch (immuunsysteem) 

offerte aanvragen

programma traject

Elk traject wordt op maat gemaakt. Er wordt gekeken naar de persoonlijke situatie, mogelijkheden en wensen. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend voorstel.