vitaliteitstraject

8 weken

Vitaal zijn betekent genoeg energie hebben om te doen wat je wilt. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel.

 

Iedereen ervaart wel eens een te hoge werkdruk of stress. Maar hoe zorg je voor een optimale vitaliteit? Hoe zorg je voor balans tussen werk, thuis en je sociale verplichtingen? Hoe houd je het leuk voor jezelf? Hoe zorg je voor jezelf?

Je werk goed doen,  je rol als verantwoordelijke ouder als ook je sociale verplichtingen  in onze steeds veranderende wereld vraagt veel van je. Mentale vitaliteit is van cruciaal belang om in balans te blijven en plezier in je werk en je privé leven te houden. Wil jij jezelf hierin ontwikkelen?

Met het vitaliteitstraject sta je gezond en vitaal in het leven.

 Heb je het gevoel dat je alles half doet? Dat vermoeidheid een te grote rol speelt en daardoor je niet tevreden bent over je leven. Voel je dat je lichaam steeds vermoeider raakt, blessures niet overgaan en je te vaak niet fit voelt? Fysieke mentaliteit en een optimaal immuunsysteem heeft alles te maken stressbestendigheid en de mate waarin je kunt anticiperen op de buitenwereld.

Het vitaliteitstraject neemt je immuunsysteem onder de loep en verbeterd deze.

 

Waaruit bestaat de vitaliteitstraject?

  • Het traject is gebaseerd het natuurgeneeskundig, holistisch denken.
  • Na een uitgebreide anamnese word je huidige leef- en eetpatronen van nu in kaart gebracht,  je doelstelling geformuleerd om vervolgens de positieve ervaring mee te nemen in je dagelijkse leefpatroon
  • Gedurende de 8 weken ontvang je mijn persoonlijke begeleiding
  • Om het immuunsysteem te prikkelen ontvang je aanvullende therapieën toegespitst op jou behoeften en mogelijkheden
  • Om het ontwikkelingsproces mentaal, spiritueel en emotioneel te ondersteunen ontvang je oefeningen