elk traject is op maat

rouw en stress

Rouwverwerking is een aanpassingsproces en kost tijd. Soms is het lastig om die tijd te nemen en kan het proces te grillig zijn om te rouwen. Naast emotionele pijn, stress is rouw ook een aanslag op je immuunsysteem. In mijn trajecten ondersteun ik je daarbij en bied ik een midweek op locatie in Drenthe om echt even op adem te komen. Chronische stress kan leiden tot een burn-out. Je ervaart totale uitputting en het lijkt dat de druk zich alleen maar opstapelt.  Het immuunsysteem draait overuren, je staat continu ‘aan’ en er.  is geen ruimte voor herstel. Ook dan is een traject waar je even uit je dagelijks leven kunst stappen een belangrijke stap in herstel. Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.

werkwijze

  • mail of app me en vertel over je persoonlijke situatie en hulpvraag
  • afspraak plannen voor vrijblijvend gesprek. Bij een wederzijdse “ja”
  • maak ik de offerte voor jouw werkgever. Wanneer deze akkoord is
  • stuur ik een vragenlijst ter voorbereiding op de intake
  • tijdens de intake wordt een uitgebreide anamnese afgenomen
  • start traject

Tijdens de intake bespreken we de klacht, hulpvraag en verwachtingen als ook ziektegeschiedenis, energieniveau, psychosociale en emotionele omstandigheden, voeding-en leefgewoonte en tractus anamnese (vragen over ademhaling, de spijsvertering en eetlust).

Vanuit de verkregen informatie en je persoonlijke wensen en mogelijkheden beschrijf ik een behandelplan. Zo nodig wordt er een terugkoppeling gemaakt met leidinggevende/bedrijfsarts.

massage- therapie

de oudste manier van genezen

cupping- therapie

bij schouder-, nek en rugklachten

baunscheidt-therapie

bij chronische ontstekingsklachten 

Binnen een begeleidingstraject vinden er gesprekken plaats en kunnen er diverse interventies worden aangeboden.

Soms kan het wenselijk zijn om tijdens het traject je even helemaal terug te trekken. Dat kan, op een prachtige locatie in Drenthe.  

vastenkuur

versterkt het immuunsysteem 

fytotherapie

hoge biologische beschikbaarheid van inhoudsstoffen

myco- therapie

versterkt het immuunsysteem

even op adem komen

Het boshuisje in Drenthe is de plek waar je een midweek kunt terugtrekken om op adem te komen. Even helemaal niets of juist een op maat gemaakt programma als onderdeel van het Burn-out hersteltraject of Vitaliteitstraject.