top of page

ONDERZOEK

Pijnverlichting bij endometriose

INFORMATIE

Endometriose is een pijnlijke aandoening en complex door de relatie met oestrogeen, ontstekingsreacties en de interactie met het zenuwstelsel. 

De lichaamsgerichte therapie werkt met de ‘felt sense’ (Peter Levine) en bindweefsel-massagetechnieken uitwendige in het bekken- en buikgebied. 

 

Ik ben op zoek naar vrouwen met bevestigde endometriose met pijnklachten. Ben jij die vrouw of ken je iemand die mee wil werken aan het onderzoek en zich wil laten behandelen? 

 

ONDERZOEK

Het onderzoek omvat een uitgebreide intake (anamnese), 3 consulten voor behandeling van ca. 2 uur per behandeling en pH metingen.

Om het onderzoek mogelijk te maken wordt een bijdrage gevraagd van €350,-

 

INTERESSE OF VRAGEN?

massage zw.png

INTEGRAL PELVIC THERAPY (IPT)

IPT is een prachtige en waardevolle aanvulling in mijn praktijk. Het is een subtiele vorm van lichaamswerk dat via uitwendige- en zo nodig, inwendige massagetechnieken in het bekken- en buikgebied het zelfherstellende vermogen van het lichaam activeert met als doel om de balans in het bekken te herstellen. IPT kan helpend zijn bij allerlei bekkenklachten zoals urineverlies, pijn bij het vrijen, spanning in het bekken, fertiliteit problemen of menstruatieklachten.

IPT is een holistische en integrale vorm van bekken therapie, die de medische als ook de emotionele en energetische wereld met elkaar verbindt. Wederzijds consent tussen therapeut en cliënt is een voorwaarde en het bindweefsel de basis. 

Afspraak plannen
Plan hier je afspraak met mij

Bedankt! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Hetty hoed veenhuizen_edited.jpg
bottom of page